concept

Het concept is volledig eigentijds: NoMA House biedt ruimte om te ontmoeten, samen te werken en biedt u een comfortabele en productieve werkomgeving. De centrale locatie op de hoek van de Parnassusweg Gustav Mahlerlaan maakt NoMA House een aantrekkelijk nieuw referentiepunt in het centrum van de Zuidas.

 

NoMA House biedt ongeveer 14.000 m2 LFA verdeeld over 11 verdiepingen. Het gebouw is extreem energie-efficiƫnt (BreeamOutstanding) en zeer flexibel, waardoor het makkelijk wordt om nieuwe lay-outconcepten in de toekomst te implementeren.

 

De transparanteĀ architectuur, de verfijnde materialen en de prachtige buitenruimtes – een tuin in het hart van het gebouw, spectaculaire dakterrassen – maken NoMA House uitstekend geschikt voor bedrijven die hun individuele identiteit, kwaliteit en rust zoeken in de drukte van de Zuidas. Als een hoekgebouw is NoMA House echt een blikvanger. Niet vanwege zijn massa of volume, maar op de verdienste van zijn exclusieve, elegante en transparante uitstraling.