locatie

De skyline van Zuidas heeft zich de afgelopen jaren gevuld met namen als Google, RBS, Baker McKenzie, de Amsterdamse Rechtbank, Deloitte, Stibbe, en Akzo Nobel. In totaal zijn er meer dan 700 topondernemingen in Zuidas gevestigd – uit alle delen van de wereld.

 

NoMA House wordt gebouwd in het midden van de ‘financial mile’ van Amsterdam, op het laatste nog vrije plot in het hart van Zuidas, tegenover de ingang van station Zuid. Ook dit nieuwe centrumgebied – met NoMA House als beginpunt en cornerhouse – zal zich de komende jaren snel vullen, met een nieuwe generatie kantoren, hotels, appartementengebouwen en voorzieningen.

 

NoMA House staat op de hoek van twee belangrijke doorgaande wegen – de Gustav Mahlerlaan en de Parnassusweg – en is daarmee goed zichtbaar en herkenbaar vanuit alle rijrichtingen. Het nieuwe station Zuid, met nu al meer dan 80.000 passagiers per dag, krijgt een hele nieuwe entree tegenover NoMA House. Bekende hotspots zoals Gustav Mahlerplein en het WTC liggen op minder dan 5 minuten loopafstand. Daarmee zijn ook alle hoogwaardige voorzieningen van Zuidas – restaurants, winkels, sportclubs – onder handbereik.