feiten & cijfers

NoMA House voldoet aan de hoge eisen die internationale topondernemingen stellen aan flexibiliteit, mobiliteit, connectiviteit en identiteit. NoMA House is zeer adaptable: de indeling, techniek en inrichting zijn makkelijk aan te passen aan veranderende wensen ten aanzien van het gebruik van het gebouw en nieuwe inzichten op het gebied van (samen)werken. Met een ‘eigen’ Station Zuid en de beschikking over 150 parkeerplaatsen, is NoMA House uiterst toegankelijk en benaderbaar, met alle vormen van vervoer en vanuit alle windrichtingen.

 

Binnentuin en dakterrassen

 

De spectaculaire glazen entree met extra hoge plafonds biedt een zeer fraai uitzicht op de binnentuin – en daarmee een bijzonder mooi en warm welkom. In totaal telt NoMA House 13.695 m2 VVO, verdeeld over 11 verdiepingen. Op de eerste en de achtste verdieping bevinden zich spectaculaire dakterrassen. Op verschillende plaatsen in het gebouw kunnen vides – al dan niet voorzien van trappen – zorgen voor meer samenwerking en ‘contact’ in het gebouw.

 

Hoogwaardig en energiezuinig

 

Het afwerkingsniveau is zeer hoog door de toepassing van rijke, hoogwaardige materialen, zoals natuurstenen fa├žades en veel glas. In het gebouw vindt u onder meer:

  • Een spectaculaire entree met ruimte voor een espresso/coffeebar en fraai uitzicht op de binnentuin
  • Veel groen, licht en lucht door de centrale binnentuin en de fraaie dakterrassen op de eerste en achtste verdieping
  • Een liftgroep met vier royale liften
  • Zeer representatieve sanitaire voorzieningen op elke verdieping
  • Energiezuinig: met behulp van geavanceerde materialen en Domotica worden het comfort – alsmede de beheersbaarheid en energieprestaties van het gebouw – vergaand geoptimaliseerd